Maandag - vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag - zondag - GESLOTEN

06 8359 8306

info@trevicare.nl

Feurthstraat 48

6114CV Susteren

PSYCHISCHE, BEGELEIDING

In het leven kunnen zich periodes voordoen dat het, met name, geestelijk wat minder gaat. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u last heeft van depressieve klachten, herstellende bent na een opname in een psychiatrisch ziekenhuis, uw verslaving onder controle wilt houden of er problemen in het gezin zijn.U kunt dan het gevoel hebben dat u de regie over uw eigen leven kwijt bent.

Trevicare kan dan samen met u kijken hoe u kunt worden ondersteund om de situatie zodanig te verbeteren, dat u de controle over uw leven weer terug krijgt. Hierbij kunt u onder andere denken aan het leren zelfstandig te leven met uw psychische beperking, chronische ziekte of lichamelijk handicap.
Maar ook het weer zelfstandig leren runnen van de huishouding, het maken van een goede dagindeling, het regelen van de administratie en het organiseren van sociale activiteiten, behoren tot de mogelijkheden.

We stellen samen met u, haalbare doelen op voor de toekomst en vullen de stappen in om, met begeleiding, deze doelen te behalen.

Bij Trevicare werken onder andere begeleiders die Big-geregistreerd psychiatrisch verpleegkundige zijn en kunnen steunen op een jarenlange ervaring binnen de psychiatrie. De begeleiders zorgen ervoor dat u uw leven zo snel mogelijk weer goed heeft ingericht op alle levensgebieden.

Wij doen er alles aan om jou te helpen

24/7 hulp beschikbaar

06 8359 8306